AVV Beheer staat synoniem voor meer dan 45 jaar ervaring in aankoop, verkoop, verhuur en beheer van woningen, winkels en een verscheidenheid aan overige bedrijfspanden. Daarnaast acteert AVV al vele jaren succesvol op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van een divers aanbod aan vastgoedprojecten voor recreëren, wonen en ondernemen in met name Zuid-West Nederland.Monique van Velzen

Door deze jarenlange ervaring en passie voor het vak, is er ook een grote hoeveelheid kennis aanwezig in de vastgoedbranche.  Monique van Velzen deelt deze kennis dan ook graag met u middels haar blog. Tevens is zij te boeken voor enthousiaste en kwaliteitvolle presentaties. Zeer interessant voor bijeenkomsten met ondernemers, brancheverenigingen en uiteraard nog veel meer.

Het werkgebied heeft de focus op Zeeland met o.a. bezit in Middelburg, Vlissingen, Goes, Zierikzee en Terneuzen als ook een tal van leuke dorpen zoals bijvoorbeeld Kamperland, Koudekerke, Wemeldinge en Westkapelle. Ook de rest van Nederland behoort tot het werkgebied.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van vastgoed, winkelpanden, projecten etc.?
Neem dan contact op.

 

Advertenties