Had ik het maar eerder geweten!  

Wij hebben de afgelopen dagen diverse mensen gesproken die ons vertelden dat ze te laat waren om een appartement in het nog te bouwen appartementengebouw “De Alexia” in het Amaliapark in Middelburg te kopen. “het was zo uitverkocht”, “ik heb het te laat gehoord”, “ik was nummer 10 op de wachtlijst voor de penthouses”, “had ik het maar eerder geweten”

Er blijkt dus heel wat animo te zijn voor een comfortabel appartement en het gemak van gelijkvloers wonen!
Als ontwikkelaar van bijzondere woonplannen nodigen wij u graag uit om ons te informeren over dat wat u zoekt in een nieuwe woning of appartement.

Op dit moment zijn wij op diverse locaties plannen aan het uitwerken waarin naast woningen mogelijk ook appartementen worden opgenomen.
Als u ons nu vertelt wat u zoekt, kunnen wij dergelijke ideeën wellicht in onze planvorming meenemen en ons aanbod nog beter afstemmen op de potentiële doelgroep. Doordat wij met u in contact komen kunnen wij u ook tijdig op de hoogte brengen als wij met concreet aanbod op de markt willen komen. Op die manier kunt u een nieuwe teleurstelling voorkomen!

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten:

  • In Hotel Britannia in Vlissingen komen naast hotelkamers wellicht ook koopappartementen
  • In Middelburg werken wij aan een exclusief woningbouw plan in de Veersche Poort

Ook in diverse andere Zeeuwse steden worden plannen gesmeed, maar daar is het nu nog wat vroeg voor om over te praten. Zodra de plannen iets concreter worden kunnen wij u hierover graag informeren.

Mocht uw interesse in een ruim appartement met mooi uitzicht zo groot zijn dat u eenvoudigweg niet kunt of wilt wachten kunt ook eens overwegen een kijkje te komen nemen om een gevoel te krijgen bij de diverse koopappartementen die wij nu aanbieden en waar u direct in kunt trekken. Hierbij doel ik bijvoorbeeld op de ruime en luxe appartementen met uitzicht op het Dokje van Perry “Het Dok Vlissingen” of de Oosterschelde – “Residence Weumelinghe”. Wij hebben recent heel wat mensen blij kunnen maken met een nieuw appartement, al dan niet met inruil van hun huidige woning. Als het aan ons ligt hoeft u er geen gras overheen te laten groeien en kunt u er al snel helemaal in het nieuw bijzitten!

Kortom, wij komen graag met u in contact! Informeert u ons op welke wijze dat het meest prettige voor u is? Bellen of emailen, een nieuwsbrief ontvangen, het kan allemaal.

Advertenties