Meer rendement op uw spaargeld? Bij ons schijnt de zon!

Door de vermogensrendementsheffing is het geringe rentepercentage wat spaargeld op de bank opbrengt snel verdampt! Op zoek naar een belegging die plezier oplevert? Ooit nagedacht over een vakantieappartement in eigen land?

Op een korte reisafstand in een compleet andere omgeving genieten van uw vrije tijd: massaal wordt gekozen voor een comfortabel vakantieverblijf in eigen land.

Afhankelijk van situatie en wensen kun je kiezen voor een tweede woning volledig voor eigen gebruik of een combinatie eigen gebruik en verhuur. Indien u de woning via een professionele organisatie te huur aanbiedt kun je middels de kleine ondernemersregeling de btw op de initiële  investering op korte termijn na de aanschaf van het nieuwe vakantieverblijf teruggestort krijgen. Ook btw op onderhoud is terug te vorderen. De verhuurorganisatie neemt alle zorgen omtrent de verhuur uit handen en bij een appartement zorgt de Vereniging van Eigenaren voor het groot onderhoud en het onderhoud van de tuin. Zo kunt je extra lekker genieten: van luxe wonen aan water én de revenues op de bankrekening!

Advertenties